Kim van der Munnik

Dag allemaal, 

Samen met 5 collega trainees ben ik 1 september van start gegaan met een 2-jarig traineeship binnen de gemeente Hollands Kroon! Via deze weg stel ik mijzelf graag aan jullie voor.   

Mijn naam is Kim van der Munnik, ben 26 jaar en woon samen met mijn katten Ted & Billy in het gezellig centrum van Schagen. Alles wat mijn leventje zo leuk maakt heb ik hier op loop- of fietsafstand. 

Vorig jaar heb ik mijn bachelor Verpleegkunde behaald. Tijdens mijn studie heb ik werk- en leerervaring opgedaan in alle facetten van de gezondheidszorg: van dementiezorg tot het ondersteunen van de directie. 

Kort na het afronden van mijn studie heb ik gesolliciteerd op de vacature voor het traineeship. Vooral het werken aan een grote variëteit aan projecten in de organisatie spreekt mij ontzettend aan!  

Ik ben een échte sportfanaat en in mijn vrije tijd zul je mij vooral tegenkomen in mijn sportpakkie. Ik doe aan hardlopen, wielrennen, hiken en skeeleren. Verder breng ik graag tijd door met mijn vriend, vriendinnen en familie en kook en bak ik graag. 

Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur en hoop jullie gauw te ontmoeten!  

Groetjes, Kim 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: