Jelmar Blijleven

Mijn naam is Jelmar Blijleven en ik ben 26 jaar oud. Sinds vorig jaar mag ik mij bestuurskundige noemen, deze opleiding heb ik aan de hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens deze studie heb ik ervaring mogen opdoen bij gemeente Amsterdam op het sociaal domein en bij gemeente Den Helder als onderzoeker over de Omgevingswet. Het traineeship bij gemeente Hollands Kroon zie ik als een unieke kans om uit te zoeken welke specifieke kant ik op wil binnen dit werkveld.   

Al mijn hele leven ben ik te vinden in de mooie zeestad Den Helder waar ik nog steeds met plezier woon. Favoriete bezigheden zijn het wandelen in de natuur van de Noordkop of sporadisch in een ander natuurgebied zoals de Veluwe.  

Tijdens het wandelen hebben wij altijd gezelschap van onze trouwe viervoeters van 11 jaar en 10 maanden oud. Onze hondjes zijn beide een kruising tussen Jack Russel en Dwergpinscher, dit heeft het gevolg dat zij beide het ‘’ik ben een grote herdershond’’ complex bezitten. Dit pittige karakter en eigenwijsheid maken het leuke hondjes.  

Verder sta ik graag op mijn longboard in de zomermaanden en ga ik elke week naar Crossfit lessen. Crossfit is een mix van allerlei sportelementen waarbij je in elke workout op jouw niveau tot het uiterste gaat. Daarnaast is goed eten in een knus restaurantje of het pakken van een terrasje ook een fijne hobby van mij.  

Ik heb veel zin om samen met mijn mede trainees er twee succesvolle jaren van te maken.  

Warme groet, 

Jelmar Blijleven 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: