Claudine Schuyt

Hallo! 

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden wie ik ben! Iedereen die mij een beetje kent, zegt vaak dat ik echt “typisch Claudine” ben. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?  

Ik ben Claudine Schuyt, 25 jaar en woon sinds eind 2019 in Den Helder. Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam en ik zal altijd wel een eigenwijs Amsterdammertje blijven, maar ik heb mijn draai in het noorden van de provincie inmiddels gevonden. Aan op loopafstand van de zee wonen, raak je toch wel erg snel gewend.   

Even wat achtergrond. Tijdens mijn Bachelor aan de universiteit heb ik mij omgeven met alles wat met Italianistiek te maken heeft en heb deze kennis aangevuld met een Master in Amerikanistiek. Mijn focus heeft daarin eigenlijk altijd gelegen in alles wat met georganiseerde misdaad te maken heeft en dat is uitgegroeid tot één van mijn grootste interesses en passies. Toen ik het traineeship bij de gemeente Hollands Kroon tegenkwam, werd ik gelijk enthousiast. Mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en drive mijzelf te ontwikkelen, pasten goed bij de doelstellingen van een traineeship en daarnaast is Hollands Kroon gebouwd op een filosofie van werken vanuit vertrouwen, waar ik mij goed in kan vinden. Wat het traineeship precies gaat brengen, weet ik nog niet, maar soms moet je in het diepe springen en dingen gewoon gaan doen. Ik kijk dan ook enorm uit naar alles wat de komende twee jaar op ons pad gaat komen.

Om weer even terug te komen op dat “typisch Claudine” zijn. Ik denk dat het zoiets betekent als “iemand die voor alles open staat” en mij met overgave toewijd aan wat ik doe. Dit geldt ook voor de manier waarop ik aan dit traineeship begonnen ben. Ik weet dan ook zeker dat als ik over twee jaar terugkijk naar het moment waarop ik mij voor het traineeship heb opgegeven, dat ik enorm blij zal zijn dat ik die stap gemaakt heb!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: