Claudine Schuyt

Hallo! 

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden wie ik ben! Iedereen die mij een beetje kent, zegt vaak dat ik echt “typisch Claudine” ben. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?  

Ik ben Claudine Schuyt, 25 jaar en woon sinds eind 2019 in Den Helder. Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam, maar ik heb mijn draai in het noorden van de provincie inmiddels gevonden. Ik raakte toch al snel gehecht aan het mooie strand en het buitenleven hier!  

 Tijdens mijn Bachelor aan de universiteit heb ik mij omgeven met alles wat met Italianistiek te maken heeft en heb deze kennis aangevuld met een Master in Amerikanistiek. Mijn focus heeft daarin eigenlijk altijd gelegen in alles wat met georganiseerde misdaad te maken heeft en dat is uitgegroeid tot één van mijn passies. Toen ik het traineeship bij de gemeente Hollands Kroon tegenkwam, werd ik gelijk enthousiast. Hier kan ik écht iets betekenen voor de samenleving en ik greep deze kans met beiden handen vast. Wanneer je dingen gewoon gaat doen, merk je snel genoeg of iets goed voelt en het traineeship bij Hollands Kroon voelt tot nu toe als thuiskomen! Ik kijk enorm uit naar alles wat de komende twee jaar op ons pad gaat komen als nieuw team van trainees en begin deze reis overgoten van enthousiasme!  

Kortom, ik denk dat “typisch Claudine” zoiets betekent als “iemand die voor alles open staat” en mij met volle overgave stort in wat ik doe. Dit geldt ook voor de manier waarop ik aan dit traineeship begonnen ben en ik weet zeker dat over twee jaar ik enorm blij ben dat ik mij hierin gestort heb, want dat ben ik nu al!  

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: