Adinda Smit

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Adinda Smit, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn beestenboel in het zonnige Hippolytushoef. 

Ik woon nog niet zo lang in de gemeente, pas 1.5 jaar. Hiervoor heb ik bijna mijn hele leven in Julianadorp gewoond. Ook dichtbij, maar toch net een beetje anders.  

In mijn huis is het altijd gezellig druk, want hoewel ik als enige mens in dit huis woon, heb ik een hoop harige vrienden als huisgenoot. Ik ben altijd al gek geweest op dieren. Als klein meisje begon het natuurlijk met konijnen en een hamster, wie heeft ze niet gehad, en was ik vanaf mijn zevende levensjaar al op de manege te vinden. Ik woon nu samen met 3 katten, 4 muizen en 1 hamster. Mijn huisdieren zijn mijn grootste hobby zeg ik altijd maar. Ik kan er ook uren over praten. Ook ben ik een fanatieke lezer en kijk veel films en series. Uiteraard ben ik ook gék op eten, dat zul je bij de andere trainees vast ook terug zien komen. Voor een lange wandeling door het dorp en over de dijk ben ik ook altijd te strikken. 

Voordat ik bij de gemeente aan de slag ging, heb ik twee jaar geleden de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening succesvol afgerond. Omdat ik daarna niet wist wat ik precies wilde, ben ik bij mijn bijbaantje bij de Vomar blijven hangen. Twee jaar lang ben ik daar teamleider kassa geweest. Toch begon het na twee jaar te kriebelen. Ik wilde iets anders, maar wat? Het werken bij een overheidsinstelling heeft me altijd al getrokken, maar ook hier wist ik niet wát ik precies wilde doen. En toen kwam het traineeship voorbij via Facebook. Twee jaar lang werken aan verschillende projecten bij verschillende afdelingen binnen de gemeente. Voor mij de uitgelezen kans om bij de gemeente aan de slag te kunnen en om te ontdekken welke afdeling mij zou liggen. Dus ik heb mezelf erin vastgebeten en was ontzettend blij toen ik uiteindelijk één van de zes nieuwe trainees werd. 

Ik ben benieuwd wat de komende twee jaar mij gaan brengen en kan niet wachten om met alles aan de slag te gaan. Gelukkig ga ik deze uitdaging aan met een hele gezellige groep.  

We gaan er wat moois van maken, ik heb er zin in! 

-Adinda  

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: