Hoe is het nu met…?

Deze website is alweer bijna een halfjaar in beheer van de vierde lichting trainees. Tijd voor een throwback! Hoe gaat het nu met de vorige trainees: Sybren, Simone, Stasja, Pierre en Britt?

Sybren, Simone, Stasja en Pierre hebben allemaal een plek gevonden die bij hun past. Zij moesten best wennen aan een heel nieuw team, want dat brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee! Uiteindelijk kijken zij met heel veel plezier terug op hun traineeship, waarin zij de hele organisatie hebben leren kennen, hele leuke opdrachten hebben gedaan en elkaar door en door hebben leren kennen. Nieuwsgierig naar wat zij nu precies doen? Lees het hieronder!

Sybren

Sybren is na zijn traineeship aangesloten bij team RSW (Regionale Samenwerking), een team dat zich richt op het belang van regionale ontwikkeling. Op dit moment is hij bezig bij de P10 als programmacoördinator leefbaar platteland. Hiermee zorgt hij ervoor dat we onze ruimtelijke mogelijkheden (op het platteland is ruimte, o.a. voor recreatie en energie) bewust benutten, en tegelijkertijd ons mooie platteland behouden. Ook is hij trekker voor de uitrol van 5G op Hollands Boven Amsterdam-Niveau en ondersteunt hij onze wethouder als accounthouder van de Omgevingsdienst.

Simone

Simone heeft haar plek gevonden bij team Vitaliteit. In 2019 ging ze daar nog even verder als projectleider van Op Kop. Zij stond daarmee aan de lat voor de ontwikkeling van www.opkop.nl, een digitaal platform ontwikkeld om leren, werken en wonen in de Kop aantrekkelijk neer te zetten. Ook is zij bezig geweest met Orange the World waarvoor ze een bewustwordingscampagne en symposium over geweld tegen vrouwen heeft georganiseerd. Nu is zij eerste aanspreekpunt van Theo Groot en houdt ze regie op het thema jeugdgezondheidszorg en projecten die te maken hebben met de herdenking van 75 jaar bevrijding.

Stasja

Stasja adviseert de organisatie en directie in team BDA (Bestuurs- en directieadvisering) en zo zorgt zij ervoor dat de organisatie zich blijft ontwikkelen. Ze is ook projectleider van het project Belonen, waarin zij zoekt naar wijze van belonen die past bij een zelfsturende organisatie. Ook begeleidt ze met heel veel plezier de nieuwe lichting trainees en afstudeerders van hogescholen en universiteiten die onderzoeken doen in de organisatie. Daarbij adviseert ze als hulplijn collega’s bij het maken van RGA’s (resultaatgerichte afspraken) en de monitoring daarvan.

Pierre

Pierre zit in team bedrijvigheid en houdt zich daar bezig met het onderwerp duurzaamheid. Momenteel is hij druk met de energietransitie. Hoe zorgen we ervoor dat we in 2050 van het aardgas af gaan? Andere onderwerpen zijn de circulaire economie en de ruimtelijke ontwikkelingen met betrekking tot klimaatverandering.

Britt

En Britt? Die was afgelopen kerst heel kort in Nederland (te zien in de kerstuitzending van All you need is love!), maar is daarna weer snel naar het buitenland vertrokken om daar samen met de liefde van haar leven allemaal leuke dingen te doen!

Liefs de oude trainees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: