Zitten we op dezelfde golflengte?

We zijn niet alleen trainees, maar nu ook echte radio DJ’s! of nouja… we kwamen gisteren (13 nov 2019) in de radio uitzending van RTV Noordkop. Het was echt super leuk om te doen en het was zeker een ervaring die wij niet snel meer zullen vergeten. Wist je trouwens dat er een filter over je stem heen gaat op de radio zodat je klinkt als een echte doorgewinterde radio presentator?

Hoe ging dat dan precies?

Toen we binnen kwamen in de studio kregen we een warm onthaal van de mannen van RTV Noordkop. Na de nodige vragen en uitleg kon de uitzending beginnen. We waren wel een beetje zenuwachtig hoor… Dat kun je ook wel horen aan onze stemmen in de eerste 5 minuten. Gelukkig hebben we onszelf snel herpakt en ging het daarna als een lopende trein.

We hebben van alles verteld over ons traineeship, wat voor projecten wij doen, de bijzondere werving en selectie van Hollands Kroon en natuurlijk ook over onze Trainees on Tour serie.

Kan ik de uitzending terugluisteren?

We gaan er natuurlijk van uit dat je met je oor vastgeplakt zat aan de radio toen wij in de uitzending zaten. Mocht je onverhoopt toch een goede smoes hebben waarom je niet geluisterd hebt (lees.. je hond heeft je huiswerk opgegeten) dan is er geen man overboord. Je kunt de uitzending hier terug luisteren: Klik hier

Tune in vanaf 4:50 minuten. Dit is wel het tweede gedeelte van de uitzending, na de introductie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: