De weemoedige kriebel

De eerste gezamenlijke traineeopdracht van het tweede jaar van ons traineeship, het organiseren van Pitstop2018, zit erop. De Pitstop is een dag waarop alle collega’s hun werk een dag neerleggen en waarop we met z’n allen leerzame, leuke en inspirerende workshops, lezingen en momenten beleven.

Op deze dag werd ook Focus2023, iedereen is te spreken gepresenteerd: de organisatievisie die is ontstaan in samenwerking met alle collega’s die mee wilde denken. Alle lezingen en workshops stonden in het kader van deze organisatievisie. Het samenstellen van het programma van de Pitstop was de grootste uitdaging, maar uiteindelijk hadden we echt voor elk wat wils.

Nu, de dag erna, voel ik me alsof ik net teruggekomen ben van een lange reis. Ik heb de dag op de bank doorgebracht met een weemoedige kriebel in mijn buik, moe maar voldaan nagenietend met alle mooie foto’s en filmpjes die gisteren zijn gemaakt.

Gisteren: de dag waar ik de laatste weken naartoe geleefd heb, de dag die eindigde met een heel gezellige borrel en de dag waarvan ik wilde dat alles perfect zou verlopen: in het draaiboek stond per 5 minuten uitgelegd wie waar verwacht werd om wat te doen… Een paar dingen liepen anders dan hoe het tevoren bedacht was maar ik heb de controlefanaat in mij weten te temperen: door daar niet van te gaan balen maar in te spelen op de situatie met de mogelijkheden die er zijn viel dat uiteindelijk allemaal reuze mee.

Ik ben trots op het resultaat en tevreden met de manier waarop we dat resultaat bereikt hebben! Samen met de andere trainees en met dank aan heel leger vrijwilligers is het een prachtige dag geworden. Bedankt Coby, Alex, Eveline, Thijs, Senna, Jord, Wesley, Alwyn, Rob, Gaby, Zoraida, Gerda, Silke, Ellen, Bert, Jurriaan, Jacinta, Jose, Esther en Esther, Nicole en iedereen die spontaan hielp met opruimen!FirmaBeeld-150

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: