Me gusta Valencia

Na 1 jaar traineeship vond Britt het tijd om te floreren in Mexico. Daarom bestaat ons team Trainees nu nog uit 4 personen, maar post Britt nog wel af en toe een update vanaf haar nieuwe woonplaats 🙂

Zoooo, ik vond het tijd worden voor een kleine update en de link naar m’n BLOG te delen met jullie! De afgelopen weken waren druk, leuk, chaotisch en evengoed weer wennen. Het leven is hier heel anders, het tempo staat een tandje lager (of 2) en inmiddels schijnt het zonnetje weer. Waarschijnlijk hebben jullie op het RTL Nieuws vorige week wel gehoord dat Nederlanders in Valencia aan het hamsteren waren, zonder dat er hier ĂĽberhaupt een Appie is, vanwege het noodweer.

Het noodweer viel opzich best mee, voor Nederlandse begrippen. Het heeft wel echt hard, veel en non stop geregend voor een tijdje en er lagen afgebroken takken op auto’s en scooters ’s morgens. Best even pittig dus! Maar Spanje en regen is bijna hetzelfde als Nederland en sneeuw. Iedereen is een beetje ontregeld en uiteindelijk valt het altijd wel mee.

Het gaat hier, na wat (fysieke) hobbeltjes, weer goed! Ik pak de taal redelijk op en de klassen zijn leuk. Voor de rest vind je me vaak op het strand, op een terras of lekker in het park. Inmiddels ben ik ook echt wel gesettled en probeer ik een ritme in m’n dagen te krijgen.

Het is gek om niet te werken, maar ook echt heerlijk. De dagen vliegen voorbij, ookal duren ze voor mijn gevoel veel langer. Dit komt waarschijnlijk omdat ik inmiddels pro in siestas ben, lunch als een Spanjaard om een uur of 4 en ’s avonds 10/11 uur eet. Het enige wat ik van Nederland mis zijn de stampotten, m’n familie/vrienden en nu na de eerste paar weken en indrukken, ook de sociale contacten van Hollands Kroon! Het is niet niks om van 4 dagen per week mensen zien, naar helemaal niet meer. Gelukkig is Pierre gezellig langs geweest en hebben we naast school/werk leuke dingen gedaan!

Dit is een korte samenvatting van alles wat er op mijn ‘blog’ staat. Wil je meer weten en/of me blijven volgen? Klik dan op mijn naam hiernaast -> BRITT NIJKAMP. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie genieten van het mooie herfstweer!

Hasta pronto!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: