2 Jaar Hollands Kroon

De tijd vliegt letterlijk en figuurlijk aan mij voorbij. Inmiddels loop ik alweer 2 jaar bij Hollands Kroon rond. En dit zijn twee bewogen en leerzame jaren voor mij geweest. Nog steeds leer ik iedere dag en sta ik soms voor lastige dilemma’s, waarin ik meerdere manieren uitprobeer om deze dilemma’s te tackelen.

Van onzekere 3e jaarstudente, die met knikkende knieën 2 jaar geleden de eerste keer het Kroondomein binnenstapte, ben ik met vallen en opstaan gegroeid tot naar een zoekende trainee. Zoekend naar wanneer ik om hulp moet vragen, wie ik om hulp moet vragen, maar ook zoekend naar wie ik ben binnen ons trainee team en de organisatie.

Binnen ons team zijn wij de afgelopen maanden bezig geweest met verschillende opdrachten, naast ons teamvormingsproces. Zo hebben wij kennis gemaakt met de organisatie, bekroningsopdrachten uitgevoerd en ons Plan van Aanpak opgesteld. Dit Plan van Aanpak is vorige week goedgekeurd door het DT! Sybren en ik hebben aan de lat gestaan tijdens de WOP-app evaluatie. De resultaten presenteren wij binnenkort samen met het team aan de Ondernemingsraad, het DT en team BDA.

Qua persoonlijke opdrachten richt ik mij op De Kop Werkt! samen met Pierre, heb ik twee filmpjes gemaakt (waaronder het succesfilmpje van de organisatie), hou ik mij bezig met Social Media en probeer ik allerlei Adobe tools eigen te maken.

Inmiddels ben ik dus twee jaar verder bij Hollands Kroon, waarvan 5 maanden in de functie (mag ik het functie noemen?) trainee. Trainee zijn ervaar ik niet als makkelijk. Soms zit ik in een flow, om vervolgens weer links of rechts van het padje af te schieten, soms staat er zomaar weer een blokkade op de weg en weet ik niet of ik nou eromheen, er doorheen of erover heen moet stappen. Zijn er deadlines? Dan zit ik in een adrenaline rush en probeer ik een zo goed mogelijk resultaat te halen. Deadlines voor mezelf stellen vind ik nog erg lastig, ook al zijn hier handvatten en tools voor waar ik zelf achteraan moet.

Het traineeship duurt nog 1,5 jaar. Nog 1,5 jaar om resultaten te boeken en te halen. In deze tijd wil ik meer hulp vragen, beter worden in het stellen van deadlines om continue een adrenaline rush te ervaren en om me niet uit het veld te laten slaan door blokkades. Ik ga dit doen door nog meer naar mijn eigen gevoel te luisteren, heldere communicatie te voeren en voor mezelf op te komen.

Maar ook wil ik jullie iets vragen. Wil je mij op weg helpen als je mij ziet dwalen?

~ Britt

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: